Start

Lang zullen we leren, leven en lezen” dit schooljaar. Doorheen allerhande leuke projecten, activiteiten, uitstappen, … zal het jaarthema van de school terug te vinden zijn. We gaan samen op stap.  Stappen jullie mee met onze klassen?

De letterfretters, woordenschatjes, alfabetjes, boekenbeestjes, leesneuzen, woordzoekers, lieve-lees-beestjes, bezinners, talenknobbels en boekenwurmen nemen onze kids graag mee op pad….

MET GROTE FIERHEID EN VASTBERADEN OM IN DE REGIO ZOTTEGEM EN OMSTREKEN ONDERWIJS OP MAAT TE BIEDEN, MELDEN WIJ DAT WE VANAF HET SCHOOLJAAR 2019-2020:

TYPE 9  LAGER ONDERWIJS-KINDEREN MET AUTISMESPECTRUMSTOORNISSEN

MOGEN AANBIEDEN!!!

HET SCHOOLJAAR 2019-2020 STARTTE ONZE AUTI-WERKING OP MET EEN MIDDEN EN EEN BOVENBOUW KLAS.

IN HET, NET OPGESTARTE, SCHOOLJAAR 2020-2021 ZIJN WIJ BLIJ OOK EEN TYPE 9 ONDERBOUW KLAS TE KUNNEN INRICHTEN. OOK ONZE JONGSTE LAGERE SCHOOLKINDEREN KRIJGEN ZO ALLE KANSEN BINNEN HET TYPE 9 ONDERWIJS.

Voor alle info: 09/360.29.21 of 0478/39.18.64, info@bernadetteschool.be

!!!!!NIEUW!!!!!NIEUW!!!!!!!NIEUW!!!!!!!NIEUW!!!!!!

BLOGSPOT BERNADETTESCHOOL GROTENBERGE (klik op deze link)

Webpagina met alle foto’s van activiteiten op onze school.

FACEBOOKPAGINA BERNADETTESCHOOL GROTENBERGE (klik op deze link)