Beste bezoeker,

Dit schooljaar (2020-2021) hebben wij in de maand december een ondersteund schoolbezoek gekregen van onze inspectie. We hebben heel wat ‘sterke punten’ gekregen en zijn dan ook fier u het verslag te mogen presenteren.

Klik op de link om het verslag te lezen:

_____________________________________________________________________

Lang zullen we leren, leven en lezen” dit schooljaar. Doorheen allerhande leuke projecten, activiteiten, uitstappen, … zal het jaarthema van de school terug te vinden zijn. We gaan samen op stap.  Stappen jullie mee met onze klassen?

De letterfretters, woordenschatjes, alfabetjes, boekenbeestjes, leesneuzen, woordzoekers, lieve-lees-beestjes, bezinners, talenknobbels en boekenwurmen nemen onze kids graag mee op pad….

_____________________________________________________________________

MET GROTE FIERHEID EN VASTBERADEN OM IN DE REGIO ZOTTEGEM EN OMSTREKEN ONDERWIJS OP MAAT TE BIEDEN, MELDEN WIJ DAT WE VANAF HET SCHOOLJAAR 2019-2020:

TYPE 9  LAGER ONDERWIJS-KINDEREN MET AUTISMESPECTRUMSTOORNISSEN

MOGEN AANBIEDEN!!!

HET SCHOOLJAAR 2019-2020 STARTTE ONZE AUTI-WERKING OP MET EEN MIDDEN EN EEN BOVENBOUW KLAS.

IN HET, NET OPGESTARTE, SCHOOLJAAR 2020-2021 ZIJN WIJ BLIJ OOK EEN TYPE 9 ONDERBOUW KLAS TE KUNNEN INRICHTEN. OOK ONZE JONGSTE LAGERE SCHOOLKINDEREN KRIJGEN ZO ALLE KANSEN BINNEN HET TYPE 9 ONDERWIJS.

Voor alle info: 09/360.29.21 of 0478/39.18.64, info@bernadetteschool.be

!!!!!NIEUW!!!!!NIEUW!!!!!!!NIEUW!!!!!!!NIEUW!!!!!!

BLOGSPOT BERNADETTESCHOOL GROTENBERGE (klik op deze link)

Webpagina met alle foto’s van activiteiten op onze school.

FACEBOOKPAGINA BERNADETTESCHOOL GROTENBERGE (klik op deze link)